Kauttamme useita eri sora ja hiekka laatuja

Palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme siten, että heillä on jatkuvasti käytössään uusimmat ja tehokkaimmat kokonaisvaltaiset ratkaisut niin maanrakennuksessa, kunnallistekniikassa ja teiden kunnossapidossa.

Eteenpäin vievä ajattelutapa, huippukalusto työntekijöineen ja vankka ammattitaito tekee palveluistamme todella kilpailukykyisen.

Soran ja hiekan myynti

Kainuun Soran maa-aines alue sijaitsee Saarisen luonnonrikkailla soraharjuilla Paltamossa. Kainuun Soralla on oma murskaus- ja seulontalaitos jolla valmistamme useita eri sora ja hiekka laatuja moneen eri käyttötarkoitukseen. Minkä maalajin jalostamme, sen me myös toimitamme ja asennamme. Annamme mielellään lisätietoja ja opastusta, ota yhteyttä!

Maanrakennus

Kainuun Soran maanrakennus ammattitaito ja laatu on alan huippuluokkaa. Sen takaa jatkuvasti kouluttautuva henkilökunta sekä toimintavarma ja tehokas kalusto. Oma maa-ainesten jalostus takaa sen, että jokaiseen maanrakennus kohteeseen saadaan varmasti oikeat ja laadukkaat maalaadut parhaista mahdollisista raaka-aineista.

Kaikenlaiset maanrakennustyöt kuten tiet, tienpohjat, parkkipaikat, rakennusten pohjatyöt, purku ja raivaus, laiturit ja aallonmurtajat, vesijohdot ja viemäröinnit sekä monet muut kuuluvat Kainuun Soran valikoimaan. Kohteita missä olemme olleet mukana, voit tarkastella referenssejä sivultamme. Ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

Pihatyöt

Kainuun Soralla on laaja ja monipuolinen kokemus pien- ja suurrakennusten, parkkipaikkojen, urheilukenttien yms. piha-, sadevesi- ja vihertöistä. Erityisen tärkeää pihatöissä on, että käytämme itse jalostettuja maalaatuja jotka takaavat parhaimman lopputuloksen nykyisten määräysten mukaan, mikä takaa asiakkaalle kestävän ja huolettoman lopputuloksen.

Materiaalit sadevesi yms. järjestelmiin valitsemme huolella ja ammattitaidolla, mikä on lähtöisin koulutuksista ja messuilta. Näin olemme koko ajan tasalla viimeisimmistä ratkaisuista ja materiaaleista. Kaikki tämä on osa asiakasläheistä ajattelutapaamme. Ota yhteyttä meihin, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun pihatöihin.

Murskaukset ja seulonta

Kainuun Soralla on useita murskeasemia, joista toimitamme esimerkiksi mursketta, soraa, hiekkaa, luonnonkiveä rakentamiseen, tietyömaille ja teiden perusparannukseen. Toimitamme myös murskeaseman työkohteeseen.

Kuljetukset

Lavettikuljetuksemme mahdollistaa noin 50 tonnia painavien koneiden ja laitteiden kuljetuksen. Kuljetuskalustomme mahdollistaa myös isojen kohteiden maa-ainestoimitukset.